HEY handelt met mens en milieu in gedachten

Op:

Omdat we maar één aarde hebben, is het voor HEY ontzettend belangrijk om haar verantwoordelijkheid ten opzichte van de natuur te nemen. Hieronder vertellen we je er alles over! 

Bij de was- en onderhoudsmiddelen van HEY staat de zorg voor en de functie van sportieve textielvezels centraal. Water- en winddichte, maar ook ademende materialen, vragen speciale zorg, speciale wassingen en speciale impregnatie, iets waarvoor je bij HEY aan het juiste adres bent. De producten van het merk helpen mensen de natuur te ontdekken en er optimaal van te genieten, maar daarnaast wil HEY ook een bijdrage leveren aan de natuur, die het waard is om in te leven. Verschillende aspecten van milieuvriendelijkheid spelen een belangrijke rol binnen het bedrijf. Zo neemt HEY haar verantwoordelijkheid voor de natuur op diverse gebieden, zodat toekomstige generaties ook van de natuur kunnen genieten als een plek voor sport of recreatie.

HEY steunt de European Outdoor Conservation Association (EOCA) en promoot zo diverse natuurbeschermingsprojecten. EOCA is een non-profit organisatie en heeft zich, samen met de leden uit de Europese outdoorbranche, tot taak gesteld om het milieu en de natuur te beschermen. Afgelopen jaren heeft de EOCA zich onder andere gericht op het aanleggen van een milieupad in Nepal, de bescherming van bruine beren in Noord-Spanje en de aanleg van een grensoverschrijdend wandelpad in Macedonië en Albanië.

De HEY productie
Alle CO2 geoptimaliseerde en Ökoprofit gecertificeerde producten worden in Nordwalde geproduceerd. HEY gebruikt alleen milieuvriendelijke grondstoffen en verpakkingstechnologieën en ze garanderen de hoogste productveiligheid en de beste kwaliteit. Daarnaast gebruikt het merk groene stroom en zonne-energie van eigen zonnepanelen en zijn concrete maatregelen genomen om de kosten te verlagen op het gebied van energie, water en afval.

Producten van HEY
De producten van HEY zijn biologisch afbreekbaar volgens OESO 301. Het merk garandeert dat er geen resten van milieubelastende PFOA’s en PFO’s worden achtergelaten. De wasmiddelen van HEY zijn geconcentreerd, waardoor er minder oppervlakte-actieve stoffen in het milieu terechtkomen. Daarnaast gebruikt het merk geen nano technologie en zijn de spuitbussen gevuld met perslucht, waardoor ze spuiten zonder drijfgas. Onafhankelijke rapporten bevestigen de milieuvriendelijkheid en effectiviteit van de producten van HEY.

Maar, dat is nog niet alles: voor een aantal producten heeft HEY ook fluorvrije alternatieven. Deze producten zijn op waterbasis en vrij van oplosmiddelen, benzine en parfum.

Met de producten van HEY doe je niet alleen iets goeds voor je kleding, maar ook voor de wereld om je heen!

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december