Bescherm je kleding optimaal met HEY impregneerspray

Op:

Van je nieuwe (functionele) kleding wil je natuurlijk zo lang mogelijk genieten, dus is het ook belangrijk dat je enige aandacht aan het onderhoud besteedt. Gelukkig hoeft dat met de producten van HEY niet veel tijd te kosten! Het merk heeft diverse producten in de collectie die jouw kleding in topconditie houden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een impregneerspray? Of zelfs een impregneer wasmiddel? Hieronder vertellen we je er alles over.

Denk je aan het impregneren van je kleding, dan denk je waarschijnlijk het eerst aan een impregneerspray. Een impregneerspray is een handige en effectieve oplossing, die ook nog eens weinig tijd kost. De Impra FF Spray van HEY is een complete impregneerspray voor leer en textiel. Met deze spray bescherm je je kleding tegen vocht en worden de kleuren en de ademende werking ook nog eens behouden. Het middel is op waterbasis, is fluorvrij, bevat geen oplosmiddel en is ook nog eens biologisch afbreekbaar. Hierdoor is de Impra FF Spray van HEY niet alleen goed voor je kleding, maar ook voor de wereld om je heen.

Liever impregneren in de wasmachine?

Ook dat kan met HEY! Impra Wash-In is een impregnerende spoeling voor alle soorten functionele stoffen en andere synthetische en natuurlijke materialen. Het middel biedt sterke bescherming tegen vocht en vuil en behoudt de ademende functie van de kleding en de intensiteit van de kleuren. Wist je dat de Impra Wash-In ook in een set met Tex Wash verkrijgbaar is? Beide middelen gebruik je dan in één wasbeurt, waarbij je de Impra Wash-In in het vakje voor de wasverzachter doet.

Van welk materiaal je kleding ook is, met HEY kun je er extra lang van genieten!

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december