Op zoek naar het ultieme gevoel van vrijheid?

Op:

De unieke Global Wash van HEY is dé oplossing voor alle uitdagingen in de natuur!

Ben jij een liefhebber van de natuur en op zoek naar het ultieme gevoel van vrijheid? HEY Global Wash is de oplossing voor alle uitdagingen waar je in de natuur mee te maken krijgt! Met de natuurlijke eigenschappen van zeepnoten en milde cosmetische stoffen, is Global Wash een verzorgend middel voor huid en haar, evenals een effectief reinigingsproduct voor textiel en serviesgoed. Met dit middel heb je dus alles in één tube!

Global Wash is snel en compleet biologisch afbreekbaar en dus vriendelijk voor het milieu. Alle ingrediënten zijn gewonnen uit duurzame grondstoffen. Hierdoor kan Global Wash overal gebruikt worden, in natuurlijke omgevingen en zelfs met zout water.

Dankzij de natuurlijke kracht van zeepnoten en milde cosmetische stoffen is HEY Global Wash extreem effectief. Hierdoor heb je er maar weinig van nodig én neemt de tube weinig plek in je bagage in. Dankzij de natuurlijke samenstelling is Global Wash vrij van kleur- en geurstoffen. Hierdoor heeft het middel het predicaat 'very good' van dermatest® ontvangen.

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december