You do the sport, Hey does the washing

Hey Duopack: Tex Wash en Impra Wash-In

Op wintersport is een goede uitrusting van groot belang. Zo moet je kleding natuurlijk optimaal functioneren in winterse omstandigheden, maar ook comfortabel zitten wanneer je op de piste naar beneden gaat. Om je winterse kleding haar functionele eigenschappen te laten behouden, is een goede behandeling een must. Uitermate geschikt hiervoor is het Hey Duopack! Met deze combinatie van een wasmiddel en een impregneermiddel houd je je kleding schoon en functioneel. Want niks is vervelender dan met natte kleding de piste af te moeten of te gaan aprés skiën….

Hey Tex Wash is een wasmiddel voor ademende textielsoorten, waarbij de waterdichte en ademende functie van membraanweefsels behouden blijft. De kleding wordt grondig, hygiënisch en veilig gewassen en zowel de functionele eigenschappen als de textielkleuren blijven behouden. Hey Impra Wash-In is een impregnerende spoeling voor alle soorten functionele stoffen en andere synthetische en natuurlijke materialen. Het middel biedt sterke bescherming tegen vocht en vuil en behoudt de ademende functie van de kleding en de intensiteit van de kleuren.

Beide middelen gebruik je in één wasbeurt, waarbij je de Impra Wash-In in het vakje voor de wasverzachter doet. Door aansluitende warmtetoevoer, bijvoorbeeld in de droger of bij het strijken, kan de werking van het impregneermiddel nog meer versterkt worden. Volg hierbij wel het wasvoorschrift van de fabrikant op.

Hey en de natuur
De producten van Hey stimuleren mensen om de natuur te ontdekken en ervan te genieten. Maar, Hey neemt zelf ook haar verantwoordelijkheid tegenover de natuur, zowel wat betreft de productie als de producten zelf. Alle producten van Hey worden in Duitsland gemaakt, met zo min mogelijk verbruik van CO2. De producten zelf zijn biologisch afbreekbaar, vrij van drijfgas (bij de spuitbussen), vrij van Nano technologie en dermatologisch getest. Op deze manier kunnen ook volgende generaties optimaal van de natuur genieten.

Bekijk de flyer onderaan dit bericht voor meer informatie over Hey en de natuur.