Lees hieronder de antwoorden op veelgestelde vragen over SIGG drinkflessen.

1. Welke producten biedt SIGG aan?

Onze expertise en grootste aanbod zijn drinkflessen. Bij SIGG hebben we een uitgebreide collectie flessen, zowel voor tijdens het sporten als in het dagelijks leven. We hebben onze flessen in vijf categorieën ingedeeld, passend bij alle aspecten van het leven:

De enige echte klassieke SIGG drinkfles met zijn iconische en wereldwijd bekende vorm en designs De SIGG Hot & Cold collectie die uitermate goed isoleert en internationaal bekroond is De Active drinkflessen met hun sportieve vormen en high performance tops - SIGG Kids drinkflessen met kleurrijke, vriendelijke designs, zelfs voor de allerkleinsten SIGG biedt tevens een uitgebreide collectie accessoires, waaronder lunch boxen, pouches en bestek, evenals reserve onderdelen voor elke fles

2. Van welke materialen zijn SIGG drinkflessen gemaakt?

Voor meer informatie over de materialen bekijk ons blog

3. Zijn SIGG flessen veilig?

Natuurlijk. Sinds 1908 gebruikt SIGG alleen de beste en veiligste materialen voor haar producten. Bij SIGG hebben we extreem strikte veiligheidstesten, om de hoogst mogelijke kwaliteit zonder schadelijke stoffen te garanderen. Onze producten voldoen aan de veiligheidsstandaarden van de landen waarin ze verkocht worden. Bij SIGG weten we dat veiligheid belangrijk is voor onze klanten. Daarom doen we ons uiterste best ervoor te zorgen dat alle materialen die we gebruiken absoluut veilig zijn.

4. Veiligheid voor kinderen

Veiligheid voor kinderen is erg belangrijk voor ons. Kinderen moeten alleen drinken uit flessen met een drinkdop. Controleer altijd of de drinkdop goed vastzit. We hebben speciale drinkdoppen voor kinderen, maar we vragen de ouders om de kinderen te leren hoe ze een drinkfles moeten gebruiken. Blijf op je hoede voor stikgevaar, sommige flessen bevatten kleine onderdelen. Gebruik onze thermoflessen voorzichtig als ze gevuld zijn met warme dranken en ben voorzichtig met drinken. Houd toezicht op je kind als hij/zij warme dranken drinkt, om het risico op verwondingen te verlagen. SIGG producten zijn niet geschikt voor zuivelproducten en babyvoeding (risico op bacteriegroei).

5. Is aluminium veilig?

SIGG flessen gemaakt van aluminium zijn volledig veilig. We weten dat er wat zorgen zijn geweest rondom het gebruik van aluminium in de voedselindustrie, maar we zouden nooit aluminium flessen produceren die schadelijk voor onze consumenten zijn. Sinds 2008 maakt SIGG gebruik van een nieuwe coating aan de binnenkant en alle materialen zijn gegarandeerd vrij van BPA. SIGG gaat altijd verder als het aankomt op veiligheidstesten. We gebruiken niet alleen gecertificeerde testen opgelegd door veiligheidsinstanties, maar we gebruiken ook onafhankelijke testen van andere laboratoria die ons helpen om de veiligheid op een hoog niveau te houden.